Ingin jadi jutawan top up? Dengan pendaftaran RM 10, anda dapat keuntungan sehingga RM 1.20 bagi setiap RM 10 prepaid yang dijual. Taja Rakan anda, dapat RM 30.

Produk MM Wallet

Jimat Sekarang!

MM Wallet sungguh jimat!
Jimat Wang

Bayangkan selama ini anda telah membeli prepaid, adakah anda dapat sebarang diskaun, malah anda kena berbelanja lebih bukan?

Katakan anda adalah pelanggan Hotlink sejak 5 tahun dahulu. Paling kurang anda top up kredit anda RM 30 sebulan bukan? Sekiranya setiap RM 10, anda jimat RM 0.37, berapa anda sudah jimat?

Kira-kira:

Penjimatan Sebulan : RM 0.37 x 3 : RM 1.11

Penjimatan Untuk 5 Tahun : RM 1.11 x 12 x 5 = RM 66.60


Katakan anda pengguna TM prepaid:

Kira-kira:

Penjimatan Sebulan : RM 1.20 x 3 : RM 3.60

Penjimatan Untuk 5 Tahun : RM 3.60 x 12 x 5 = RM 216.00


Bayangkan berapa banyak wang yang anda sudah jimat sekiranya anda sebagai ahli MM Wallet sejak 5 tahun dahulu?

Sanggupkah anda kerugian sehingga RM 200 dalam masa 5 tahun akan datang?Jimat Tenaga


Kalau anda kehabisan prepaid, anda perlu ke kedai, 7e atau stesen minyak yang berhampiran bukan?

Tahukah anda, dengan MM Wallet, anda boleh beli prepaid tanpa bergerak. Didepan tv, di meja makan, mahupun di bilik tidur. Bayangkan betapa mudahnya hidup anda dengan MM Wallet. Mungkin anda bernasib baik sebab anda tinggal di rumah teres. Bagi mereka yang tinggal di apartmen kos sederhana atau flat yang tiada lif?

Bagi warga tua, seperti mak kita, ayah mahupun nenek kita yang memerlukan prepaid, mereka tak perlu lagi bersusah payah untuk keluar rumah. Masalah tidak sihat, sakit sendi, atau sebgainya yang menghalang pergerakan mereka dapat diatasi dengan MM Wallet.

Anda pernah bayar bil di pejabat pos?

1) Kena curi masa berkerja untuk mengelakkan orang ramai, dan beratur panjang.
2) Kena beratur panjang apabila pergi ketika waktu rehat.

Dengan MM Wallet, anda tidak perlu lagi beratur. Hanya di rumah anda, segalanya akan selesai dengan mudah.

Selepas waktu kerja, apa yang kita fikirkan, ialah berehat, menonton tv ataupun meluangkan masa bersama keluarga. Tapi, sekiranya berlaku kecemasan, atau hal penting, anda perlulah berlari ke kedai berhampiran untuk membeli prepaid. Tidak lagi sekiranya anda memiliki MM wallet.Jimat Masa


Seperti diterangkan tadi, kalau kita ke pejabat pos untuk membayar bil, banyak masa yang diperlukan.

Dengan MM Wallet, anda tidak perlu lagi ke Bank, Pejabat Pos, Kedai Tenaga, Syabas dan lain-lain tempat lagi. Mudah, hanya tidak kurang dari 5 minit, bil-bil anda akan langsai. Pinjaman rumah dan kad kredit juga boleh dibayar dengan hanya menggunakan telefon bimbit anda.

Bak pepatah mengatakan, masa itu emas. Bayangkan setiap saat yang kita luangkan untuk membeli prepaid, atau membayar bil digunakan untuk berehat, mahupun membuat kerja sambilan di rumah anda.

Jangan lupa, banyak produk keperluan harian, penjagaan diri, kesihatan dan bermacam-macam lagi dari MM Wallet. Sekiranya anda inginkan barangan tersebut, Cuma sms kod barangan, Kurang dari seminggu, anda pasti menerima barangan tersebut. Di hantar terus ke rumah anda.

Risiko Kemalangan dapat dikurangkan.

Tahukah anda, tempat yang paling berbahaya di dunia?

Bukan kawasan peperangan, bukan ketika di udara, dimana anda menaiki kapal terbang, mahupun ketika anda di laut mengikuti pelayaran kapal persiaran, tapi sebenarnya : JALAN RAYA.

Tempat yang paling banyak meragut nyawa, adalah di jalan raya.

Bayangkan anda ditimpa kemalangan ketika hendak membeli prepaid di kedai berhampiran, tidakkah anda rasa sia-sia? Kerana, setiap kali anda berada di atas jalan raya, kebarangkalian untuk anda ditimpa kemalangan adalah amat tinggi.


Jadi, renung-renungkan lah apa kelebihan MM Wallet ini. Bukan untuk kepentingan orang lain, tapi untuk anda sendiri. Mulalah berjimat dengan MM Wallet.

0 ulasan: